lördag 24 juli 2010

fredag 23 juli 2010



åker till landet snart, efter det emmaboda, ses där!!!!!!

lördag 17 juli 2010

purple haze











wallah på koran, kom hem från kreta igår. c är ju också där, oturligt nog befann vi oss 8 timmar ifrån varandra. så det blev inget med att dricka grekisk öl och vråla, typ.

insikter: silent shout klassar jag som en av världens bästa plattor. för det första var det just denna platta som öppnade upp en värld full av spännande elektronisk musik (höhöhöhö) och dessutom har den inga dåliga spår! bara one hit och still light som är..... svagare än resten. ska gör värsta recensionen någon gång, typ en hyllning.
insikt2: jag är så jävla kort. funderar på att investera i en sträckbänk. ;);;);)));)
insikt3: hejdå

ps. läst TVÅ böcker under kretaresan, mari ljungstedts "den dubbla tystnaden" eller något sådant, och "tusen strålande solar". gillar inte mari ljungstedts sätt att skriva, fördjävla rörigt. rekomenderas om du inte störs av dina egna tankar som ekar "om du bara hade lyssnat på mig hade du fortfarande levt, riksmongo". dock var den rätt kass imo. tusen strålande solar är i klass med flyga drake, man kan väl säga att den förstnämnda är en fristående fortsättning. den var mycket bra. ds. hejdå2

onsdag 14 juli 2010

heeeej live fran amorgos, kanns ju koolt

hej pa greky: ξαζζο







.....ηαρ ρακατ σταλλα ομ τιλλ γρεκισκα πα δατορν φαν!!!

måndag 5 juli 2010

amorgos nu, back i 2 weeks!! /c

Skisser för sommaren <-----------