söndag 30 maj 2010

skepp ohoj


hej asso var i katrinehölm i helgen, tävling och sånt. jag bara "nej fett onajs" MEN vi kom till final och det var schtek!!!!!!!!!!!!!!!!11 tar ödmjukast emot gratulationer under hela veckan. bilderna har tagit av min lagkamrat klara, som är typ asgrym på att fota! tyvärr har hon ingen blogg... men iallafall, första bilden är från när vi var på island (INNAN ASKMOLNET!!!!) och andra bilden är fån gotland. vi schtekte på muren som alla vikingarna gjorde osv.
ska äta tårta nu hejdå /s

fredag 28 maj 2010



hey. bilderna är såklart gamla (GE TILLBAKA DEN!!!!!!!!!)

idag var det partidebett mellan alla ungdomsrepresentanter på vår skola. blev så jävla irri. så fort något "snyggt" äckel från kd eller nåt sa något fyndigt så jublade hela jävla skolan o ba ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGDA när han inte ens sa något bra, bara något misslyckat sarkastiskt skämt. jävla pucko.

denna kväll har varit så lååång, vet inte vad jag har gjort. tog nyss en nattciggy på balkongen, ägde. fast om man tänker att det är typ 2050 och att man är en miserabel förortskärring men rynkigt ansikte och tofflor så är det inte nice. ja venne herrå / de e C ;);)

måndag 24 maj 2010



fin nina och fin esmi!!

söndag 23 maj 2010




eheyy, idag har jag gjort smycken av skrot, tittat lite på a cinderella story och undrat vad fan som görs, hängt lite med S, stört casual!!!

BTW, min kamera är snodd (GE TILLBAKA DEN!!!!!!!!!!!!!) så jag kan bara langa lite gamla bilder, men det duger, eh. /ceeeeee


fredag 21 maj 2010



bloggbilden!!!!

torsdag 20 maj 2010

gazzigt







Alltså dessa dagar är så stekigt jävla gassande!!!! det äger!! /dearest C

söndag 16 maj 2010


Som resten av alla svenska soldyrkare spenderade jag och Esmi en stekande lördag på nytorget, förutom när vi taggade till ropsten, det ägde!!

förövrigt; har alltid trott att man kunde lägga rostiga saker i t-röd och så blev de som nya, men det är en myyyyyyt!!!!!!! har lagt massor av skrot i en stor hink med t-röd som jag varit stentaggad på resultatet hela dagen, men det funkar inte ens, vem fucking spred lögnen?!

puspuespspuspuspspspspus /C

det här tycker ni säkert ändå bara är tråkigt







Var på landiz, det var ägande. byggde en bro, kände hur testostronet riktigt osade. hittade också massor av skrot som jag ska göra aaaaaasheta smycken av. herrå!!!! /er ägigaste C

lördag 15 maj 2010

torsdag 13 maj 2010

maria!!!!!!!


det är är fina maria! hon råkar inte bara vara min favoritpojkväns _storasyster_ (hon är typ 2 minuter äldre, sjukt värt) utan även väldigt atttraktiv och speciell på det sättet att hon är extremt mysig samtidigt som hon är nästan lite omoralisk ibland.... ni vet? typ dricker vaniljté och vill rädda världen, men skrattar samtidigt rått åt folk i för tajta kläder och åt getter som får elchocker!!!!!! det är nog därför hon är så bra. och för att hon kom på den fantastiska idén att frysa in snö, så att om man längtar efter snö är det bara att plocka fram ur frysen. nåväl, det behövde vi ju knappast den här vintern *bitter*
hon har en blogg, om ni frågar SNÄLLT kanske jag ger adressen!!!!!111
puss och knull från er favoritbloggiz S

tisdag 11 maj 2010

måndag 10 maj 2010



Nina på bild 1!!!!

idag har jag skolkat från friidrott i regn, stört otagg, och träffat S istället, så värt. seeeeeen så har jag typpp inte gjort nåt, haft sånglektion hehö. nu ska jag på gitarr (så musikalisk) jäjäjäjä herrå

/C

abstinensbesvär

skepp ohoj
nationellt prov i spanska 12:30 till 16:00. nu är klockan tjugo i tre och jag har både hunnit med en lyckad rymning från skolan efter att ha varit där i 20 minuter, fikat med mi amigo favorito c och varit hemma en stund = nice. fast ändå inte. nu ska ni få höra:
kommer hem. har en känsla av obehag i kroppen. ni vet, typ som att något fattas. oro gnager. ah, juste! jag har ju inte druckit läsk idag. kom jag på. igår högg jag mig x antal burkar cola från östra real (mattekurs på en söndag, huh!) och SPARADE för att ha idag.

........

MEN min feta bror har hunnit före!!!!!!!!!! hur kan man vara så jävla elak? skickade nyss ett sms, ba "går till sture nu och köper cola som du ska betala mig för senare, fetto"

nu känns det bättre faktiskt! har ju colan och allt.

söndag 9 maj 2010